Επίσκεψη στη μονάδα

Για να επισκεφθεί κάποιος ασθενής τη Μονάδα μας και να παρακολουθείται ακολουθείται μια διαδικασία απλή, άμεση και καθόλου χρονοβόρα. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει μαζί του ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό, στο οποίο θα περιλαμβάνονται ιατρικές γνωματεύσεις-διάγνωση, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και πρόσφατη αιματολογική εξέταση.

Κατά την πρώτη επίσκεψη ο ασθενής εξετάζεται κλινικά από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καταγράφεται το ιστορικό της νόσου του και ακολουθεί μια αγωγή που στόχο έχει τη συνολική ανακούφιση των σωματικών συμπτωμάτων που εμφανίζει.Επιπλέον, παρέχεται εφόσον χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη στον ασθενή και την οικογένειά του. Οι επισκέψεις και τα προγραμματισμένα τακτικά ραντεβού των ασθενών με το προσωπικό της μονάδας εξασφαλίζουν την συνέχεια στη θεραπεία, την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών και την ανακούφιση των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων της νόσου.

Στον πρώτο όροφο του κτιρίου μας στεγάζονται τα εξωτερικά ιατρεία, στο δεύτερο όροφο υπάρχει κλινική για νοσηλεία μιας ημέρας και στον τέταρτο όροφο το εκπαιδευτήριο.

Η ομάδα της Ανακουφιστικής Φροντίδας  λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8.00 π.μ-3.30 μ.μ. Οι ασθενείς που προσέρχονται στη  Μονάδα  εξυπηρετούνται δωρεάν ενώ τα φάρμακα που χρειάζονται παρέχονται μέσω των Ασφαλιστικών τους Ταμείων. Για την επικοινωνία μαζί μας και για να κλείσετε ραντεβού  τηλεφωνήστε στο  210- 7707669. 

Εναλλακτικά για οποιαδήποτε άλλη διευκρινιση ή πληροφορία: grammateiamonadaanakoufistikis@gmail.com